KLM Open en nieuwe website

Voorafgaand aan de start van het KLM Open presenteer ik met trots mijn nieuwe website! Met dank aan Cadform heb ik mijn website in een geheel nieuw jasje gestoken en hoop ik jullie via deze web en mijn social media kanalen een kijkje in mijn leven en keuken te geven!

Het seizoen tot nu toe is prima verlopen. Mede dankzij twee overwinningen en drie podium plaatsen sta ik op dit moment tweede op de order of merit van de Pro Golf Tour. Een plek bij de beste 5 verzekerd mij van deelname aan de Challenge Tour in 2016. Mijn doel is om de order of merit van de Pro Golf Tour te winnen en mij daarna te plaatsen voor de European Tour via de Qualifying School. Op deze twee doelen richt ik mij dan ook de komende tijd.

Deze week speel ik mee in het KLM Open! Een mooie kans om mij te meten met Europese top! Ik kijk er erg naar uit om voor vrienden en familie te spelen op de Kennemer. Ik ken de baan goed. Ik heb hier al vele rondjes met mijn grootouders gespeeld en natuurlijk eerdere edities van het KLM Open.

Afgelopen jaar eindigde ik op een mooie 28ste plek. Mijn beste resultaat in het KLM Open tot nu toe. Voor mijn gevoel had er afgelopen jaar meer in gezeten en ik ga mijn best doen om deze prestatie te verbeteren.

Afgelopen dagen heb ik de baan gespeeld en getraind. Ik heb mijn tijd zo veel als mogelijk proberen in te delen op de baan. Daar moet het uit eindelijk ook gebeuren. Hier heb ik gewerkt aan bepaalde schoten rond de greens en vooral ook mijn afslagen. Het is belangrijk om de fairway te vinden en zeker met de wind van links of rechts wil dat nog wel eens lastig zijn op een baan als de kennemer. Het is dus goed om deze dan ook veel te oefenen zodat je comfortabel boven de bal staat straks tijdens het toernooi.

Dank voor jullie support en ik ben benieuwd naar jullie feedback over mijn nieuwe website. Later zullen nog mijn statistieken toegevoegd worden aan de website en zal ik met regelmaat een video proberen te posten.

Dank voor nu en volg mij voor dagelijkse updates op facebook of twitter!

Reinier

#SaxtOnTour

Reinier Saxton - Pro Golf Tour 2015
Reinier Saxton - Pro Golf Tour 2015