Een succesvol jaar!

Home / Nieuws / Een succesvol jaar!

Na wat mindere maar zeer leerzame jaren was 2015 een succesvol jaar voor mij, zo heb ik mijn kaart voor de Challenge Tour 2016 behaald. . Niet alleen qua resultaten, maar ook qua doelstellingen, motivatie en discipline!

In mijn hele carrière als golfprofessional ben ik nog nooit zo gemotiveerd geweest om het beste uit mijzelf te halen en dat is waar ik mijn volledige aandacht op heb gehad dit jaar.

Het gevoel dat ik nooit echt in vorm ben geweest en toch heb weten te winnen en heel dichtbij een Europese Tour kaart was geeft vertrouwen en daarom kijk ik ook enorm uit naar volgend jaar. Nu is het tijd om te evalueren en met huidige of nieuwe coaches te bespreken hoe we nog beter kunnen worden in 2016 en de jaren erna. Mijn volledige trainingsarbeid zal niet beginnen voordat ik alles op een rijtje heb voor het volgende seizoen.

Ik heb er alle vertrouwen in dat het voor mij en voor het Nederlandse Golf een mooi jaar gaat worden op de Challenge Tour in 2016.

Graag wil ik mijn sponsoren: ABN AMRO, Myler, Exelerator, Cadform, PWC, Greg Norman Design, Titleist, Footjoy en LeasePlan bedanken voor hun steun en bijdrage dit jaar!

Ik wens iedereen fijne feest dagen en alvast een gezond en mooi 2016!

tot snel!

Met vriendelijke groet,

Reinier Saxton

Reinier Saxton - Pro Golf Tour 2015

Reinier Saxton – Pro Golf Tour 2015